Waar ligt Bali en hoe kom je er?

Bali is een eiland in het Indonesische archipel, gelegen in het westelijk deel van het Indische Oceaan. Het eiland ligt ten oosten van Java en ten westen van Lombok. Bali is het kleinste eiland van de Nusa Tenggara-eilanden.

Er zijn verschillende manieren om naar Bali te reizen. De meest populaire manier is om met het vliegtuig naar de luchthaven Ngurah Rai International Airport te vliegen, die gelegen is in de buurt van Denpasar. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten naar Bali aanbieden vanuit verschillende steden in de wereld.

Er zijn ook andere manieren om naar Bali te reizen, zoals met de boot. Er zijn veerboten die naar Bali varen vanaf andere eilanden in Indonesië, zoals Java en Lombok. Als je vanuit een ander land naar Indonesië reist, is het meestal een goed idee om eerst naar Jakarta of een andere grote stad te vliegen en daar een vlucht naar Bali te nemen.

Hoelang is het vliegen naar Bali?

De vliegtijd naar Bali hangt af van de stad waar je vertrekt. Vanuit Amsterdam zou de vliegtijd ongeveer 13 uur zijn, terwijl vanuit Sydney de vliegtijd ongeveer 8 uur zou zijn. Houd er rekening mee dat deze tijden alleen indicatief zijn en kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de route die het vliegtuig neemt en eventuele vertragingen. Het is altijd verstandig om de vliegtijden te checken bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt of op een reiswebsite voordat je boekt.

Inhoud van wiki