Hoe groot is Bali?

Bali is ongeveer 5.622 km² groot. Het is een eiland en deelstaat van Indonesië. Het is het meest westelijk gelegen eiland van de Kleine Soenda-eilanden en ligt ten oosten van Java en ten westen van Lombok.

Hoe groot is Bali in vergelijking met Nederland?

Het is moeilijk om te zeggen hoe groot Bali is in verhouding tot Nederland omdat het afhangt van hoe je de vergelijking wilt maken. Als je de oppervlakte van Bali vergelijkt met die van Nederland, is Bali ongeveer 1/7e van de grootte van Nederland. Nederland heeft een oppervlakte van ongeveer 41.543 km², terwijl Bali ongeveer 5.622 km² groot is. Als je de bevolking van Bali vergelijkt met die van Nederland, is Bali ongeveer 1/60ste van de grootte van Nederland. Nederland heeft een bevolking van ongeveer 17,3 miljoen mensen, terwijl Bali ongeveer 4,3 miljoen mensen telt. Dus, in verhouding tot Nederland is Bali kleiner op zowel het gebied van oppervlakte als bevolking.

Hoe lang duurt het om Bali rond te rijden?

Het is moeilijk om te zeggen hoe lang het duurt om Bali helemaal rond te rijden omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de route die je neemt, de snelheid waarmee je reist en hoeveel tijd je wilt besteden aan het bekijken van bezienswaardigheden onderweg. Als je een standaardroute volgt langs de belangrijkste wegen op het eiland, zou je ongeveer een paar dagen nodig hebben om het hele eiland te doorkruisen, afhankelijk van hoeveel tijd je wilt besteden aan het bezoeken van bezienswaardigheden onderweg. Het is altijd aan te raden om voldoende tijd te nemen voor de reis zodat je genoeg tijd hebt om te genieten van alles wat Bali te bieden heeft.