Beste villa’s in Uluwatu

1 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Ga jij naar Uluwatu dan is het boeken van een villa wel echt een must. Op deze magische plek vind je fantastische villa’s waar je met een groep of samen als koppel kunt verblijven. Om je een handje op weg te helpen heb ik de leukste villa’s in het mooie Uluwatu voor je verzameld. Les hieronder mijn top 5!

1. White Tortoise Eco Villa’s

Voor een echte Balinese overnachting ga je naar een van hout gemaakte villa in Uluwatu. Met een eigen zwembad, een fantastisch interieur en super leuke beeldjes door het huis heen zit je bij White Tortoise Eco Villa’s op de juiste plek. De locatie is ook nog is top en ligt midden in de natuur. Dicht bij de hoofdweg maakt dat je binnen de kortste keren op één van de heerlijke stranden in Uluwatu ligt. Daarnaast is het een mooie prijs voor een villa op Bali.

2. Santana Villas Bingin

Met een eigen zwembad en een plekje dicht bij de zee zorgt ervoor dat Santana Villas Bingin een droom locatie is om te overnachten. Er is ruimte zat in de tuin met heerlijke zitplekjes om savonds buiten te genieten. Ook beschikt het over een buiten badkamerers waardoor je onder de felle zon of sterrenhemel kunt douchen. Een fantastische villa om te genieten van je vakantie.

3. Morabito Art Cliff

Aan het strand in een villa met een fantastisch balkon waardoor het voelt of je de koning van Bali bent. Dat is niet alleen de locatie en de villa maar ook de inrichting van de prachtige plek. Het heeft helaas geen zwembad maar met een jacuzzi op het balkon komt het met een prima alternatief. Daarnaast zijn er talloze andere plekken om heerlijk savonds te gaan zitten en te genieten van de rust van Uluwatu. Weet je even niet wat je moet doen dan is het centrum in de buurt en kun je altijd nog genieten van de lekkerste restaurants en cafétjes in de buurt.

4. Amaka Villas

Een heerlijke villa die de luxe van Bali nog maar is bevestigt. Een eigen zwembad, buiten badkamer en een heerlijke vibe in het interieur. Amaka Villas is één van de mooiste overnachtingen die je kunt boeken en is ideaal om met een gezellig groepje te bewonen. Het ligt vlakbij Padang Padang Beach waardoor je binnen een kwartier de golven van Bali kan pakken met je surfbord.

5. Hidden Hills Villas

Eén van de meest bizarre villa’s op Bali is toch wel Hidden Hilss Villas. Op een afstandje van het strand vind je een geweldige villa met alle luxe van dien. Een eigen zwembad met uitzicht over de geweldige bergen die je vind in Uluwatu. Je krijgt bijna het gevoel ofdat je in Los Angeles bent als je het uitzicht ziet. Mocht je ooit gaan trouwen dan is deze plek ideaal.

Wat vind jij de mooiste villa in Uluwatu?

Nu je mijn top 5 villa’s in Uluwatu weet ben ik benieuwd of dit ook jouw favorieten zijn. Zou jij één van deze villa’s boeken of kies je er toch voor om elders een villa te boeken? Laat het vooral weten in de comments.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *