Beste hostels in Uluwatu

22 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Uluwatu is één van de mooiste plekken om te verblijven. Het kent fantastische stranden en genoeg leuke eetgelegenheden. Volgens vele is Uluwatu de nieuwe hotspot van Bali. Goedkoop overnachten in Uluwatu doe je natuurlijk in een hostel. Om je een handje te helpen in het maken van een keuze heb ik de leukste hostels van Uluwatu voor je verzameld.

1. Home-Bience Hostel

In het oosten van Uluwatu vind je het Home-Bience Hostel. Met een heerlijke tuin is dit de plek om te overnachten als je voor een goedkope kamer of slaapzaal wilt gaan. Het personeel is enorm aardig en met een scooter ben je zo bij de bezienswaardigheden in Uluwatu. De kamers in het hostel zijn schoon en leuk versierd met Balinese versiersels.

2. 21REDA Cozy Stay

Een luxer hostel wat bijvoorbeeld ook geen slaapzallen heeft is 21REDA Cozy Stay. Je zit hier al meer in het centrum van Uluwatu en kunt met het fantastische uitzicht zelfs de zee zien. Je bent binnen een paar minuten bij mooie stranden zoals Padang Padang Beach en Binging Beach. Daarnaast beschikt het hostel over een zwembad waar je heerlijk in kunt relaxen.

3. Bagus Ink Surf Camp

Vlakbij Padang Padang Beach vind je het surfers hostel Bagus Ink Surf Camp. Met een eigen zwembad, terras en tuin kun je hier heerlijk vertoeven tijdens het surfen door. De aankleding is schitterend en het uitzicht is fantastisch. Ook als je niet gaat surfen kun je hier dus enorm goed overnachten. Helaas is het wel wat duurder dan andere hostels op Bali. Maar desalniettemin is het de overweging waard. Je bent van luxe gegarandeerd in dit hostel.

Waar ga jij overnachten?

Er zijn in Uluwatu niet heel veel hostels. Vandaar dat de keuze ook niet heel lastig is. Ik heb de leukste hostels voor je verzameld zodat je wel een weloverwogen keuze kunt maken. Ik ben benieuwd in welk hostel jij gaat overnachten of dat je wellicht toch nog voor een hotel kiest. Laat het weten in de reacties.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *