Beste coworking spaces in Uluwatu

29 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Remote werken vanuit Bali is een droom van menig digital nomad. Naast Canggu en Ubud is ook Uluwatu een populaire plek waar veel digital nomads als thuisbasis omarmen. De vibe in Uluwatu is gewoon anders als andere plekken op Bali. Je kunt er heerlijk surfen, lekker uiteten en je vind er de meest unieke uitzichten. Niet heel gek dat veel digital nomads daarom voor Uluwatu kiezen als digitale thuisbasis. Om je een handje te helpen in jouw zoektocht hebben we de beste coworking spaces in Uluwatu voor je verzameld.

1. Uluwatu Hub

De beste coworking space in Uluwatu is Uluwatu Hub. Deze plek voldoet aan alle eisen die je kan hebben van een coworking space. Als bonus is er zelfs nog een zwembad aanwezig om tijdens je werk even af te koelen. Rondom het zwembad en binnen vind je genoeg werkplekken waar je kunt genieten en in alle rust je ding kunt doen. Er zijn zowel binnen als buiten plekken waar je heerlijk aan de slag kunt. Ook is het hebben van vergaderingen prima bij Uluwatu Hub. Super leuk is dat ze ook een tuin hebben waar je gerust een rondje kunt lopen of even kunt gaan zitten.

2. Coop Coworking

Een heerlijke plek om te werken is Coop Coworking. Met talloze bureaus in één grote ruimte heb je bijna altijd wel plek om lekker aan het werk te gaan. Coop Coworking kent een industriële look en heeft een heerlijk uitzicht op een mooie tuin. Je kunt zowel op de begaande grond als op de eerste verdieping plaatsnemen en heerlijk aan het werk gaan. Net als bij veel andere coworking spaces heb je abonnementen zodat je er voor langere tijd kunt blijven werken.

3. Colabo Coworking

Iets verder van Uluwatu af vind je Colabo Coworking. Net als bij andere coworking spaces heb je hier enorm veel bureaus en andere zitplekken. Je kunt er lekker alleen werken of samen met iemand aanschuiven aan één van de vele bureaus. Het leuke aan Colabo Coworking is dat er ook andere activiteiten zijn waar je je voor in kunt schrijven. Naast werken kun je dus ook nieuwe skills oppakken.

4. Uluwatu Coworking

Je bedenkt het niet maar de hekkensluiter in de lijst heet echt Uluwatu Coworking. Deze plek ligt het meest in het centrum maar wordt door vele niet als beste workspace gezien. Dit omdat je soms het idee krijgt dat er meer tijd is geïnvesteerd in alles wat niet met werken te maken hebt. Toch beschikken ze over een aantal mooie plekjes waar je heerlijk aan de slag kunt. het is daarom zeker de moeite waard om een keer te proberen.

Waar ga jij aan de slag?

Als je naast het hangen op de stranden van Uluwatu ook aan het werk wilt heb je zeker wat aan dit lijstje. Bij elk van deze coworking spaces kun je gerust je laptop openklappen en remote werken. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete locatie is om vanuit te werken. Laat her vooral weten in de reacties.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *