Beste villa’s in Ubud

7 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Als je wilt overnachten in een villa omtrent door de mooiste natuur dan is Ubud de plek om te overnachten. Naast het spirituele gedeelte is Ubud namelijk bekend van de prachtige natuur. Dit wordt dan ook vaak door villa eigenaren gecombineerd wat voor een fantastisch plaatje zorgt. Ik heb het geluk gehad een aantal overnachtingen in Ubud te mogen verblijven en dit was ook echt schitterend. De mooiste villa’s in Ubud vind je hieronder.

1. Kawan Antique Ubud Villa

Deze villa’s liggen echt letterlijk midden in de natuur. Omringt door rijstvelden en palmbomen vind je en villa wat over de perfect bouw beschikt. De villa lijkt namelijk helemaal van hout te zijn waardoor deze hellemaal opgaat in de omliggende natuur. Het beschikt over meubels en een tuin volledig in stijl. Uiteraard voorzien van een zwembad die versierd kan worden voor een fantastisch romantisch avondje. Vervolgens kun je sochtends heerlijk ontbijten op de veranda die helemaal in de stijl van de villa past.

2. Prabhu Ubud Villa

Voorzien van een bad, terras en ballonnen, Prabhu Ubud Villa is een schitterende plek om te overnachten. Het gigantische zwembad laat het bijna zo voelen dat je op een eiland zit. Als je vervolgens over het hek kijkt zie je schitterende rijstvelden. De tuin geeft daarna ook de echte Bali vibe. Heb je die dan nog steeds niet dan krijg je die zeker wanneer je in je buiten badkamer staat te douchen. Daarnaast is het een gedeelde villa waardoor de prijs enorm meevalt.

3. Mandana Ubud Villa

Een echte luxe villa met alles erop en eraan. Een eigen zwembad, een fantastisch interieur en ook nog is helemaal van hout. Met Mandana Ubud Villa weet je dat je een geweldige nacht gaat beleven. Naast het geweldige interieur beschikt de villa ook over een buiten badkamer en een mooi balkon. Al kijk je over de hekken heen dan zie je rijstvelden zo ver als je kunt kijken. Dit omringt met palmbomen en jungle geeft je het idee dat je in de middle of nowhere bent.

4. The Forest Villa Ubud

The Forest Villa Ubud doet de naam eer aan. In deze prachtige villa lijkt het net of je midden in de jungle overnacht. Met een eigen zwembad en een mooie tuin kun je heerlijk vertoeven. Ook beschikt de villa over een keuken waar je jouw lekkerste gerechten kunt laten bereiden. De badkamer is misschien wel de mooiste ruimte in het huis. Een fantastische overdekte buitenbadkamer zorgt ervoor dat je heerlijk in de natuur in bad kunt gaan. Daarnaast is het een relatief goedkope villa om te huren in Ubud.

5. Homayoon Private Villa Ubud

Een villa met een stuk modernere uitstraling is Homayoon Private Villa Ubud. Met een zwembad wat uitkijkt op schitterende natuur en een strak meubilair zorgt ervoor dat het een prachtige plek is voor een overnachting. De villa heeft meerdere kamers en wat openbare ruimtes. Dit maakt dat een overnachting ook voor een mooie prijs kan.

Wat vind jij de beste villa in Ubud?

Nu je mijn top vijf villa’s in Ubud kent kun je aan de slag om je reis naar Bali compleet te maken. Welke villa’s is jouw favoriet? Of staat die van jou niet in het lijstje. Laat het weten in de comments.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *