Beste coworking spaces in Ubud

14 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Werken in het buitenland, het is voor veel mensen een droom. Bali is werkelijk dé plek om vanuit remote te werken. Niet voor niets dat Bali dan ook gevuld is met digital nomads en talloze coworking spaces. Eén van de populairste plekken om vanuit te werken is Ubud. Ik ga jou een stapje helpen met het creëren van de ultieme werkplek in Ubud. Dit zijn de drie beste coworking spaces in Ubud.

1. Outpost

De populairste coworking space van Ubud is Canggu. Met naast coworking spaces ook de mogelijkheid om te overnachten zorgt Outpost voor een volledige digital nomad ervaring in Bali. Met enorm veel werkplekken is het ook één van de grootste werkplekken om aan de slag te gaan. Je hebt vergader ruimtes, drukkere ruimtes maar ook plekken waar niet gesproken mag worden. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar waardoor ze altijd wel iets hebben wat bij jouw situatie aansluit. Daarnaast organiseren ze ook events en leuke borrels om te netwerken.

2. Wrkhub By Tutmak

Een café volledig ingericht tot cowroking space is Wrkhub by Tutmak. Midden in het centrum kun je altijd aanschuiven om een plekje te zoeken waar je kunt werken. Het voelt bij Wrkhub By Tutmak bijna als het werken in een woonkamer omdat het volledig in die stijl is. Ze bieden abonnementen en dag passen aan om heerlijk een dagje te komen werken. Zo kun je per dag, week of maand ergens aan vast zitten. Uiteraard wordt de prijs beter hoe langer je afsluit.

3. Beluna – House of Creatives

Heerlijk in de Balinese sferen is Beluna – House of Creatives. Deze coworking space ligt aan een mooi rijstveld en is grotendeels gebouwd uit bamboe en hout. Dit maakt ook dat je wanneer je aan het werk bent echt het gevoel hebt dat je in Indonesië zit. Er zijn veel plekken om te zitten maar ook plekken om te relaxen. Met een hangmat en een heerlijk balkon kun je dus ook echt tot rust komen. Je kunt verschillende dag passen en maandelijkse abonnementen afsluiten. Verschillend op basis van het aantal uren dat je aanwezig wilt zijn.

Waar ga jij werken in Ubud?

Nu je de beste coworking spaces in Ubud kent kun je jouw digital nomad reis naar Bali gaan beginnen. Ik ben benieuwd welke plek jou het meest gaat bevallen. Laat het vooral weten in de reacties.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *