Reistips Bali

Reistips voor Bali

Gaaf je gaat naar Bali op vakantie. Maar waar moet je precies beginnen en welke plekken mag je zeker niet missen? In onze blog geven we je alle reistips die je nodig hebt om jouw reis compleet te maken.

Simkaart in Bali

Als je naar Bali op vakantie gaat is het makkelijk om te kunnen bellen en overal toegang...

Lees meer

Veelgestelde vragen

We hebben de belangrijkste vragen over reistips voor Bali voor je verzameld. Staat je vraag er niet tussen, neem dan even contact met ons op.

   

  Welke maanden moet je niet naar Bali?

  Je kunt het hele jaar naar Bali reizen. Vanaf november tot april is het regenseizoen maar ook dan is het goed te doen in Bali. Het gehele jaar kun je genieten van lekker weer met een zonnetje.

  Wat moet je niet doen in Bali?

  Er zijn een aantal dingen die je niet moet doen in Bali. Het gebruiken van drugs, geweld gebruiken en je niet aan de verkeersregels zijn dingen die je sowieso niet mag en niet moet doen in Bali.

  Wat moet je doen als je naar Bali reist?

  Je moet vooral genieten van je reis naar Bali. Bali is enorm mooi en kent een aantal prachtige bestemmingen. Het is dus vooral belangrijk dat je geniet van je reis.

  Wat niet eten in Bali?

  Je kunt in Bali bijna alles eten. Wel is het belangrijk dat je rekening houd met de lokale keuken. Je loopt namelijk het risico om Bali belly op te lopen. Dit is een voedselvergiftiging die erg vervelend kan zijn.