Reis plannen

Stap 1: Reisroute bepalen

Voordat je op reis gaat is het belangrijk dat je weet waar je precies heen kunt en wilt. Het is daarom belangrijk te beginnen met het uitstippelen van je reis. Onze reisroutes kunnen je daar goed bij helpen.

01

Stap 2: Vlucht en vervoer regelen

Als je weet welke route je gaat nemen kun je beginnen met je vlucht naar Bali en het regelen van vervoer tussen verschillende bestemmingen. Zo moet je bijvoorbeeld de keuze maken of je taxi’s neemt of gaat scooter rijden in Bali.

02

Stap 3: Overnachtingen boeken

Via verschillende boekingswebsites kun je verblijven van te voren boeken. Zo kun je de belangrijkste overnachtingen van tevoren vastleggen. Goed om te weten is dat je ook vaak tijdens de reis zelf nog overnachtingen kunt boeken.

03

Stap 4: Hotspots en activiteiten plannen

Tijdens het bepalen van de route die je af gaat leggen heb je rekening gehouden met de mooiste bezienswaardigheden op Bali. Je kunt tours en gidsen van te voren alvast boeken.  Maar ook dit kun je in Bali regelen bij je overnachting.

04

Stap 5: Voorbereiden

Nu is het tijd om alles te gaan regelen. Je kunt zaken inslaan als een backpack, kleding en een drinkbeker. Ook zal je kort stil moeten staan bij zaken als een visum regelen. Alles om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent.

05