Over ons

Bali, het beloofde eiland midden in Indonesië waar je ultiem kan genieten, de mooiste stranden hebt en dat ook nog eens voor een mooie prijs. Een paradijs op aarde waar dan ook jaarlijks bizarre aantallen toeristen op afkomen. Maar toch zit een groot deel van deze toeristen met een probleem. Waar vind je nu de juiste informatie zonder dat je verdwaald in het alles wat op het internet te vinden is. Daar komen wij voor bij je in beeld. Wij hebben alle informatie, alle praktische tips, alle inspiratie, écht alles wat je nodig gaat hebben om de reis van je leven te gaan beleven op dit verschrikkelijk mooie eiland.

Een van de mooiste stranden van Bali

Waarom?

Tijdens mijn eerste reis liep ik exact tegen hetzelfde probleem aan als een ieder die naar Bali gaat. Een bom aan informatie waarvan je gewoonweg niet weet waar je moet beginnen. Uiteindelijk ben ik alles gaan uitschrijven. Stap voor stap kwam de reis dichterbij tot ik uitendelijk het vliegtuig in stapte. Goed ingelezen kwam ik er echter achter dat alles toch net even anders was. In de maanden hierna leerde ik Bali beter kennen. Achteraf had ik alles anders gedaan.

Precies daarom ben ik hiermee begonnen. Om jou te helpen wel volledig ingelezen Bali te bezoeken. Precies te weten waar je heen moet gaan en welke plekjes je absoluut niet mag missen. Ik hoop met deze bom aan informatie jouw reis nog beter te willen maken. Al is het maar voor 1%, dan heb ik mijn doel bereikt.

Onze auteurs