Nusa Penida

Beste villa’s op Nusa Penida

1 april 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Nusa Penida is een prachtig eiland waar je zeker een aantal nachten wilt verblijven tijdens je trip naar Bali. Als je voor de volledige luxe ervaring gaat kies je natuurlijk voor een villa. Gelukkig voor jou zijn villa’s op Bali prima te betalen. Om je een handje te helpen heb ik dé beste villa’s op Nusa Penida voor je verzameld. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken voor jouw verblijf op dit prachtige eiland.

1. MAUA Nusa Penida Bali

In het westen van Nusa Penida, vlak bij Cristal Bay vind je MAUA Nusa Penida Bali. Deze villa is schitterend en kijkt uit over het kleine broertje van Nusa Penida genaamd Nusa Ceningan. Vanaf het zwembad heb je een schitterend uitzicht waar je kunt genieten van de zon die onder gaat. De villa zelf is verzien van alle luxe die je van een villa verwacht. Daarnaast kun je het personeel aan het werk zetten om de meest lekkere gerechten voor je te bereiden. Mocht je toch liever buiten de deur eten dan zijn er op deze locatie genoeg leuke restaurants in de buurt.

2. Penida Bambu Green

Wat meer inlands en daarmee een stuk hoger vind je Penida Bambu Green. Dit kleine dorpje aan luxe villa’s ligt lekker centraal om naar alle bezienswaardigheden op Nusa Penida te rijden. Vanaf deze plek heb je een schitterend uitzicht op de ondergaand zon en geniet je ook van de twee kleine Nusa eilanden in de achtergrond. De villa’s zijn opgebouwd uit hout waardoor je echt het gevoel krijgt dat je in de jungle zit. De vibe is echt geweldig omdat moderne luxe wordt gecombineerd met de natuurlijke uitstraling die Nusa Penida heeft.

3. BB Resort Villa and Spa

Nog verder inlands vind je een ander dorp aan villa’s. BB Resort Villa and Spa is een magische plek waar je uitstekend met zijn tweetjes kunt vertoeven. Het ligt in de buurt van het wereldberoemde Kelingking Beach waardoor je makkelijk vanaf hier een uitstapje kunt maken. Als je hier aan het zwembad ligt krijg je echt het idee dat je honderden kilometers verwijderd bent van de dichtstbijzijnde beschaving. Je hebt verschillende villa’s met allemaal een andere keuze in vrijheid. Zo kun je zelfs een eigen zwembad bij je villa boeken.

4. The Arancia Villa

Ga je met meerdere mensen naar Nusa Penida dan is The Arancia Villa de ideale optie. Deze villa heeft plek voor een achttal mensen en is een perfecte plek voor een groep. Met een groot zwembad, meerde plekken om lekker te hangen en een schitterende tuin heeft het alles om lekker te gaan genieten van je vakantie. De keuken is zo groot en heeft zulk een mooi uitzicht dat je hier bijna wilt gaan koken. Ook de locatie van de villa is top, het zit aan de westkant waardoor je snel bij leuke tentjes in de buurt bent. Gelukkig is Nusa Penida niet enorm groot en rij je ook makkelijk op een dag naar de andere kant van het eiland om bijvoorbeeld Diamond Beach te bezoeken.

5. Nau Nusa Villa

Een mooie villa in het altijd gezellige noorden van Nusa Penida is Nau Nusa Villa. Ook hier is ruimte voor meerdere gasten. Je kunt met zijn zessen genieten van deze heerlijke plek met een eigen zwembad. De ligging in het noorden is ideaal om snel de bergen in te gaan of om juist langs de kust te rijden. Op de achtergrond zie je Bali liggen waardoor je en prachtig uitzicht hebt over het zuiden van het eiland. In de buurt van de villa zijn leuke restaurants en ligt een prachtige route om te rijden. Een heerlijke villa op een prachtige plek.

Wat is jouw favoriete villa op Nusa Penida?

Nusa Penida is gevuld met de meest mooie hotels, hostels en villa’s. De verschil in prijs is groot maar dit is met het aantal luxe wat je hier voor krijgt ook zeker waard. Ik ben benieuwd welke van de villa’s jouw het meeste aanspreken en of jouw favorieten villa er tussen staat. Laat vooral weten in de comments in welke villa jij zou willen overnachten.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *