Nusa Penida

Beste hostels op Nusa Penida

11 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

De overnachtingen op Nusa Penida zijn schitterend. Ook wanneer je kiest voor een hostel zal je merken dat je op een prima plek komt te overnachten. Om je een handje te helpen in het zoeken naar een geschikt hostel op Nusa Penida heb ik deze blog voor je geschreven. In deze blog ga je de vijf beste hostels op Nusa Penida vinden.

1. Nuansa Penida Hostel

Een mooi en gezellig hostel op Nusa Penida is Nuansa Penida hostel. Dit hostel beschikt over alles wat je nodig hebt om prima te vertoeven op het eiland. Het heeft een zwembad en verschillende plekjes waar je heerlijk kan chillen. Het interieur is prachtig en het beschikt zelfs over buiten badkamers. Het hostel ligt in het centrum van waardoor het prima is om vanaf daar te vertrekken naar de bezienswaardigheden op Nusa Penida.

2. Hostel Bukit Sangcure

Een erg goedkope optie om te overnachten is Hostel Bukit Sancure. Dit hostel kent wat minder luxe maar is nog altijd een prima plek om te overnachten. Daarnaast is het erg schoon en kent het genoeg plekken om lekker te zitten. De bedden zijn prima waardoor je hier prima kunt overnachten. Ook de locatie is top, lekker centraal waardoor je snel onderweg bent. Zo kun jij genieten van bijvoorbeeld de mooie stranden die Nusa Penida te bieden heeft.

3. Apit Lawang Hostel

Meer naar het noorden van Nusa Penida vind je Apit Lawang Hostel. Omringt door leuke restaurants kun je hier uitstekend overnachten. Voor een mooie prijs deel je jouw kamer met anderen. De kamers zijn schoon maar helaas niet voorzien van een airconditioning. Wel kun je heerlijk afkoelen en chillen buiten in het zwembad. Daarnaast is de tuin ook zeker een mooie plek om te vertoeven.

4. Gedhong Hostel

Ook Gedhong Hostel vind je in het noorden van Nusa Penida. Met een ruime keuze aan soorten kamers is er altijd wel een plekje voor je vrij. Daarnaast is er een heerlijk zwembad en geniet je van een meer klassiekere Balinese inrichting. Daarnaast zijn er verschillende zitplekken waardoor je altijd wel een plekje hebt om gezellig savonds een drankje te drinken.

5. Kamasanti Hostel

Een schitterend hostel is het Kamasanti Hostel. Omringt door jungle en bossen kun je hier heerlijk overnachten. De inrichting is mooi en de kamer zijn zeer netjes. Ook buiten is genoeg ruimte om lekker te zitten. Helaas geen zwembad, maar dit zorgt er voor dat het een mooie prijs is om te overnachten.

Wat vind jij het beste hostel van Nusa Penida?

Nu je weet wat de mooiste hostels zijn kun je een weloverwogen keuze maken wanneer je naar Nusa Penida reist. Ik ben benieuwd of je één van deze hostels gaat kiezen of toch voor een andere kiest. Laat vooral weten in de reacties welk hostel jij aanraadt.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *