Nusa Lembongan Bali

Beste villa’s op Nusa Lembongan

17 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Wil je genieten van een heerlijke overnachting met veel privacy en dat op de meest unieke plekken? Dan is het huren van een villa op Nusa Lembongan zeker een aanrader. Nusa Lembongan beschikt over een aantal geweldige bezienswaardigheden. Het overnachten in een luxe villa gaat jouw bezoek aan dit eiland daarom nog beter maken. Hierbij de vijf mooiste villa’s op Nusa Lembongan.

1. The Puncak Private Villa

In een jungle vibe maar toch in de achtergrond het centrum zien. Dan is The Puncak Private Villa ideaal voor jouw verblijf op Nusa Lembongan. Deze heerlijke luxe vila beschikt over een infinity pool zwembad met uitzicht op Jungut Batu Beach. Vanaf boven op de berg kijk je ook uit op Bali in de achtergrond. Naast het uitzicht is de villa zelf ook fantastisch. Met vier slaapkamers kun je hier met een grote groep prima vertoeven. Zo zijn er genoeg zitplekken en is de locatie in de buurt van de meeste bezienswaardigheden op Nusa Lembongan. Een perfecte villa dus.

2. Lembongan Sanctuary Villas

Vlak naast The Puncak Private Villa vind je Lembongan Sanctuary Villas. Deze villa’s hebben helaas geen privé zwembad maar beschikken wel over een gedeeld zwembad met ook een uitzicht op Jungut Batu Beach. Met een eigen zitplek geniet je toch van de gewenste privacy. Daarnaast vind je in de buurt leuke restaurants om heerlijk te dineren of te genieten van een ontbijtje. Zeker voor deze prijs is dit zee schappelijk.

3. Sandy Bay Lembongan

In de buurt van Sandy Bay (hèhè…) vind je Sandy Bay Lembongan. Deze villa kent twee varianten die beide voor twee personen zijn. Eén met privé zwembad en één zonder. Beide kennen een heerlijke Balinese vibe waardoor je bijna verdwaald in het moment. Overal hout om je heen en een fantastisch uitzicht maken dat dit echt een paradijsje op zichzelf is. Ondanks dat je de villa bijna niet zou willen verlaten zit je op een toplocatie om de heerlijke stranden, kliffen en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

4. Secret Outlook Lembongan

Aan de zuid kant, vlakbij de Yellow Bridge vind je Secret Outlook Lembongan. Met een privé zwembad en vanuit het zwembad een uitzicht op Nusa Ceningan is deze villa echt een fantastisch verblijf. De badkamer is top en op de begaande grond vind je alles om je verblijf compleet te maken. Je zou met de inrichting bijna vergeten dat het een villa is voor slechts twee personen. De locatie is top en kent genoeg leuke tentjes in de buurt. Daarnaast ben je slechts een paar minuten van heerlijke stranden zoals Dream Beach vandaan.

5. Villa Bukit Nusa Lembongan

Midden op het eiland vind je Villa Bukit Nusa Lembongan. Met een eigen zwembad kijk je in de verte uit op de zee. Voor de zonsondergang hoef je eigenlijk de villa niet te verlaten. De villa heeft op de bovenverdieping een heerlijke plek om te zitten met een schitterend uitzicht over het hele eiland. Met zijn ligging is het fijn om een scooter te huren, het voordeel is dan ook dat je overal snel bent. Echt een heerlijke villa om met vrienden in te verblijven.

Welke villa heeft jouw voorkeur?

Nu je de vijf beste villa’s op Nusa Lembongan kent ben ik benieuwd naar welke villa jouw voorkeur uitgaat. Wil je een uitzicht op Bali of kies je juist voor de eindeloosheid van de zee. De keuze is ruim op Nusa Lembongan. Laat vooral in de reacties weten wat jouw favoriete villa is.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *