Nusa Lembongan Bali

Beste hotels op Nusa Lembongan

3 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Ga je naar Nusa Lembongan? Dan is het belangrijk dat je tussen het bekijken van de bezienswaardigheden op een lekkere plek kan verblijven. Gelukkig voor jou zijn er op Nusa Lembongan uitstekende hotels. Om je een handje te helpen in het maken van de juiste keuze om een hotel te vinden heb ik mijn vijf favoriete hotels op Nusa Lembongan voor je verzameld.

1. Tigerlillys Boutique Hotel

Midden in het centrum van Nusa Lembongan vind je het hotel Tigerlillys Boutique Hotel. Het hotel is gevuld met planten en bomen waardoor je bijna het idee hebt dat je in Ubud zit. Met een van heerlijk hout gemaakte hutjes, voorzien van een koelkast is het genieten geblazen. Je bent binnen vijf minuten op het strand en kunt gerust in het eigen zwembad een duik nemen. Met heerlijke plekjes om te zitten aan het water zit je helemaal goed voor een heerlijk verblijf op het eiland.

2. Mamamia Island Villa

Als je denkt aan een hotel op Nusa Lembongan dan denk je aan luxe en eigenlijk geen echte hotel kamer maar eerdere een fantastisch hutje waar je in overnacht. Dit ga je zeker vinden in Mamamia Island Villa. Je bent binnen een kilometer afstand van schitterende plekken zoals Mushroom Bay Beach en Dream Beach, maar wil je toch liever in een zwembad springen dan kan dat ook bij het hotel. Met een schitterende lobby en een heerlijke natuurvibe kan je verblijf niet meer stuk. Zeker als je naar de prijs kijkt.

3. Sari Nusa Inn

Een hotel op loopafstand van van de haven is Sari Nusa Inn. Met een barretje en een zwembad in het midden van het hotel zorgt het ervoor dat het een gezellige plek is om te verblijven. Tevens zit je redelijk in het centrum van Nusa Lembongan maar toch niet helemaal. Daarom is het lekker rustig in de omgeving en ben je toch binnen vijf minuten bij een leuk restaurant. Daarnaast is het personeel super beleefd en staan ze altijd voor je klaar.

4. Le Biu garden View

Midden op het eiland vind je Le Biu garden View. Dit hotel is qua ligging misschien wel perfect. Omringt door groen en beschikkend over een eigen zwembad is het een plek waar je prima kunt verblijven voor één of meerdere nachten. Alle bezienswaardigheden op Nusa Lembongan zijn in de buurt maar ook in het hotel zelf is het prima te vertoeven. Met het heerlijke ontbijt zit je ook zeker goed.

5. Lembongan Small Heaven Bungalow

Luxe ga je zeker ervaren in dit uitstekende hotel. Ook hier is het zo dat je in plaats van een kamer een eigen bungalow krijgt. In het midden vind je een heerlijk zwembad. De kamers zijn voorzien van een eigen koelkast en zijn grotendeels opgebouwd uit hout. Met een ligging aan de westkant ben je zo op bijvoorbeeld de Yellow Bridge om vanaf daar naar één van de andere Nusa eilanden te gaan.

Wat vind jij het beste hotel op Nusa Lembongan?

Nu je weet wat mijn favoriete hotels zijn op Nusa Lembongan kun je met een gerust hart de bootreis maken omdat je weet dat je op een fijne plek uit gaat komen. Ik ben erg benieuwd naar wat jij van de hotels op Nusa Lembongan vind en of ook jou favoriete hotel in mijn lijstje staat. Laat het vooral weten in de reacties.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *