Beste hotels in Canggu

13 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Het zoeken van een overnachting op de meest populaire plek van Bali is zeker niet eenvoudig. Echter is het aanbod van hotels in Canggu wel gigantisch. Om je te helpen kiezen heb ik de beste hotels in Canggu voor je verzameld. Zo kun je een weloverwogen keuze maken om jouw reis naar Canggu nog beter te maken. Zie hieronder onze top vijf hotels.

1. BoHo Canggu

Iets buiten het drukke centrum van Canggu vind je het BoHo Canggu hotel. Dit hotel is een werkelijk plaatje en lijkt zo uit een film te komen. Een gigantisch mooi zwembad met enorm luxe kamers dat uitkijkt over enorme rijstvelden. Een meer Bali gevoel dan dit ga je echt nergens ervaren. Sochtends wakker worden en een duik nemen met dit uitzicht voelt als een paradijs. De inrichting van dit hotel is daarnaast bijna niet in woorden te omschrijven. Zeker één van de mooiste plekken in Canggu.

2. The Palms Canggu

Meer in het centrum van Canggu, daardoor dus ook dichter bij de bezienswaardigheden in Canggu vind je The Palms Canggu. Een werkelijk schitterend hotel met een mooi zwembad. Het unieke aan dit hotel is dat het lijkt te zijn opgebouwd uit allerlei van hout gemaakte hutjes. Echter zijn alle kamers van de nodige luxe voorzien om heerlijk te kunnen genieten van de luxe dit het hotel te bieden heeft.

3. Tirtha Khayangan

Een wat goedkopere optie voor een hotel in Canggu is Tirtha Khayangan. Redelijk in het centrum gelegen ligt het op loopafstand van het populaire Finns. De kamers zijn erg schoon en modern. Het personeel is vriendelijk en het heeft een uitzicht over wat kleine rijstvelden. Daarnaast is het ook op loopafstand van wat heerlijke restaurants in Canggu. Met een ontbijt en een mooi zwembad kun je heerlijk vertoeven. Daarnaast is het strand ook op loopafstand.

4. Ecozy Dijiwa Canggu

In het centrum van Canggu vind je Ecozy Dijiwa Canggu. Dit hotel heeft echt de vibe die je verwacht van een hotel in Canggu. Een mooi zwembad omringt door prachtige kamers waar je heerlijk kunt overnachten. De kamers zijn prachtig en hebben allemaal een mooi plekje buiten om heerlijk te zitten. Daarnaast is de ligging van dit hotel ideaal. Je bent binnen de kortste keren op Echo Beach om hier bijvoorbeeld te genieten van de prachtige zonsondergang.

5. The Kirana Canggu Hotel

Wederom in het centrum van Canggu vind je The Kirana Canggu Hotel. Letterlijk in het hartje van het centrum vind je alle heerlijke luxe die Canggu te bieden heeft op loopafstand. Van een heerlijke yoga sessie, massage tot het bekende strand van Canggu. Zonde een scooter kun je eenvoudig door Canggu bewegen. Het hotel is erg mooi en netjes en beschikt over een lekker zwembad. Niet voor niets dat dit één van de mooiste plekjes van Canggu is.

Wat vind jij het leukste hotel van Canggu?

Nu je de top vijf hotels in Canggu weet is het aan jou om je reis naar Canggu te boeken. Ik ben benieuwd of je gebruik gaat maken van één van deze hotels op mijn lijst. Ken jij naast deze hotels nog andere hotels? Laat het dan zeker weten. Wie weet voeg ik ze toe.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *