Beste coworking spaces in Canggu

20 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Canggu staat bekend als één van de beste digital nomad plaatsen ter wereld. Over de gehele wereld zijn digital nomads bekend met deze plekken. Wanneer je in Canggu bent krijg je bijna het idee dat het gemaakt is voor de digital nomad. Er zijn dan ook een aantal mooie coworking spaces te vinden. De beste vijf cowokring spaces in Canggu heb ik voor je verzameld.

1. Outpost

De bekendste coworking space in Canggu is Outpost. Deze plek ligt vlak bij de shortcut waardoor het in een redelijk druk gedeelte ligt. Toch kun je in Outpost prima werken in alle rust. het grote voordeel is dat je in de buurt van Outpost allemaal lekkere restaurants hebt waardoor je tijdens je pauze heerlijk kunt genieten van de Balinese lekkernijen. Outpost is een redelijk open gebouw waardoor het lekker ruim lijkt. Je kunt plaatsnemen aan één van de vele bureaus en kunt je opgeven voor één van de vele netwerkborrels of andere activiteiten. Outpost biedt verschillende abonnementen aan waardoor er altijd wel één bij jouw wensen aansluit.

2. Tropical Nomad Coworking

Midden op de shortcut vind je Tropical Nomad Coworking. De plek is vrij druk waardoor je waarschijnlijk wel vroeg moet zijn als je een goede plek wilt vinden. Heb je een goede plek dan zit je wel op één van de beste plekken in Canggu. Met een uitzicht op rijstvelden en heerlijke plekjes om te zitten is Toprical Nomad een perfecte werkplek. Ook hier zijn verschillende abonnementen. Zo kun je ook gebruik maken van onder anderen vergaderruimtes.

3. Tribal

Een bekende plek waar je geen abonnement hoeft te hebben om aan de slag te gan is Tribal. Ook deze plek is vrij populair dus het is verstandig om er vroeg bij te zijn. Tribal is een hostel wat dus ook werkplekken aanbiedt. Letterlijk onder de kamers is een grote open ruimte met zwembad en verschillende bureaus. Je kunt hier rustig werken en hebt een heerlijk uitzicht op wat rijstvelden. Het eten en drinken is ook heerlijk hier. Het is wel de bedoeling dat je wat besteld als je hier gaat zitten.

4. B Work Bali

B Work ziet er precies uit zoals je zou verwachten van een coworking space in Bali. Verschillende werkplekken en een heerlijk terras waar je lekker kunt borrelen aan het eind van de week. Daarnaast is er ook een zwembad voor het geval dat je het te heet krijgt tijdens het werken. Het interieur bij B Work is echt super. Het ziet er strak uit maar behoud de vibe omdat alles van hout is gemaakt. Zeker een aanrader als digital nomad in Canggu.

5. Zinn Café

Zinn Café is onderdeel van het hotel wat er aan vast zit. Maar naast het café zelf hebben ze een aparte ruimte gemaakt waar je kunt werken. Personeel komt je bijvoorbeeld niet storen maar laat je bestellen via een online menu. Je zit als het ware buiten maar met wat ventilatoren is het heerlijk koel. Daarnaast is het eten en drinken echt heerlijk hier.

6. Clear Café

Een café met glijbaan en brandweerpaal is natuurlijk gemaakt om te gaan werken. Ondanks dat er ook veel mensen komen om heerlijk te ontbijten, lunchen en dineren is Clear Café een heerlijke plek om lekker te werken. Ook hier zit je als het ware buiten maar wordt je fris gehouden door de ventilatoren. Dit is dan ook de plek waar ik het vaakst heb gezeten toen ik als digital nomad werkte vanuit Bali.

7. Kajan Eatery

Een ander café wat is ingericht als coworking space is Kajan Eatery. Met verschillende verdiepingen zijn er genoeg werkplekken om aan de slag te gaan. Het eten is uitstekend waardoor het minimale spendeerbedrag makkelijk te halen is. Ook hier kun je gerust halverwege je dag een duik nemen.

Waar ga jij aan de slag?

Klaar om als digital nomad naar Bali te gaan? Dan is het zeker een aanrader om in Canggu een mooi plekje te vinden om te gaan wonen. Weet je ook al waar je gaat werken als je naar Canggu gaat? Laat het vooral weten in de reacties. Er zijn plekjes zat.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *