Bestemmingen Bali

Populaire bestemmingen op Bali

Bali is één van de populairste vakantiebestemmingen van nu. Maar ondanks dat het een eiland is blijft Bali gigantisch. Zo is Bali onder te verdelen in allerlei bestemmingen. De populairste bestemmingen vind je hier.

Bestemmingen in de buurt van Bali

Als je op vakantie naar Bali gaat kun je dit mooi combineren met eilanden in de buurt. Op Bali is genoeg te doen maar ook de eilanden om Bali heen zijn prachtig. Vaak zijn deze minder toeristisch en zijn ze overgoten met natuur.

Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over de mooiste bestemmingen op Bali. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons dan zeker even weten. We helpen je graag verder.

   

  Wat is het mooiste deel van Bali?

  Het mooiste deel van Bali is volgens velen het zuiden. De bezienswaardigheden in Zuid Bali zijn vaak erg toeristisch. Veel mensen geven daarom hun voorkeur aan het noorden van Bali.

  Wat is de mooiste plaats in Bali?

  De mooiste plaats in Bali is volgens vele Ubud. Naast Ubud is Uluwatu ook enorm populair. Echter verschilt dit veel per persoon. We raden je daarom aan om langs verschillende bestemmingen te gaan en je goed in te lezen.

  Waar moet je naartoe in Bali?

  We raden je aan om sowieso naar Canggu, Ubud, Uluwatu en de Nusa eilanden te gaan. Dit zijn de leukste bestemmingen op Bali.

  Wat moet je niet doen op Bali?

  We adviseren je om niet alleen naar de toeristische bestemmingen te gaan. Meer in het binnenland vind je namelijk enorm mooie bestemmingen die een stuk rustiger zijn.