9 Beste beach clubs op Bali

16 maart 2023

Frank van Dijk
Inhoud blog

Naast de mooie natuur en fantastische stranden is Bali ook het land van de enorme luxe. Eén van de luxe dingen die je tegen gaat komen op Bali zijn beach clubs. Door heel Bali heen vind je de meest luxe beach clubs waar je heerlijk kunt genieten van eten en drinken. Op de meest unieke plekken vind je deze terug. Vandaar hier de beste beach clubs van Bali.

1. Potato Head Beach Club

Met uitzicht op de zee zit je in Potato Head Beach Club in Seminyak zeker goed. Op de ligbedjes die uitzicht hebben op de infinity pool geniet je van de heerlijkheid van de zee van Bali. Omdat Seminyak in het zuiden van Bali ligt kun je hier heerlijk genieten van de zonsondergang. Je kunt ook heerlijk binnen zitten in Potato Head Beach Club en zelfs een overnachting boeken.

2. Sundays Beach Club

Eén van de meest bizarre beach clubs op Bali is Sundays Beach Club in Uluwatu. Je vertrekt namelijk via een kabelbaan naar beneden tot je uitkomt op een heerlijke plek. Sundays heeft verschillend plekken om te zitten. Het beschikt over een eigen zwembad maar biedt ook wateractiviteiten aan. Zo kun je gaan snorkelen of een kano huren. Heerlijk plekje om een dag door brengen.

3. Finn’s Beach Club

In het toeristisch centrum Canggu vind je enorm veel beach clubs. De meest populaire is Finn’s Beach Club. De club is werkelijk gigantisch en heeft verschillende zones op basis van luxe. Zo kun je rustig een drankje doen of lekker gaan zitten op een strand bedje aan het zwembad. Savonds veranderd Finn’s in een gigantisch feest waar je heel de avond kunt genieten van de beste Dj’s. Zo komen er ook geregeld grote artiesten optreden.

4. La Brisa

Een beach club totaal in een andere vibe is La Brisa. Deze beach club is volledig gemaakt in een natuurlijke stijl. Zo staan er allemaal palmbomen en is alles opgebouwd uit luxe houten hutjes. Gelegen aan Echo Beach heeft het echt een toplocatie waarmee je uitzicht hebt over het mooiste strand van Canggu. Ook in La Brisa zijn verschillende zones waar je kunt gaan zitten. Er zijn verschillende zwembaden en savonds veranderd het in één groot feest. Een andere leuke toevoeging is dat La Brisa op zondag een markt heeft waar allerlei leuke Balinese spullen worden verkocht.

5. Ku De Ta

Een andere heerlijke beach club in Seminyak is Ku De Ta. Een infinity pool met ligbedjes wisselt zich af met kunstgras en traditionele Balinese zitzakken. De vibe is heerlijk Balinees en een stuk minder commercieel dan andere beach clubs. Daarnaast kun je ook hier heerlijk genieten van de zon die onder gaat. Het strand is savonds altijd goed gevuld waardoor je helemaal op kunt gaan in de gezelligheid. Lekker plekje om te genieten van een Bintang en lekker niks te doen.

6. Atlas Beach Club

Eén van de grootste beach clubs van heel Azië zit sinds een aantal jaren in Canggu. Atlas Beach Club is werkelijk gigantisch en beschikt over meerdere zwembaden. Meerdere hiervan zijn zelfs infinity pools. Het rondlopen van het gehele terrein is een workout op zich. Je bent gerust een kwartier bezig om de volledige beach club rond te lopen. Ook hier zijn weer verschillende zones. Omdat Atlas zo groot is zijn deze zones weer onderverdeeld in verschillende lagen. Het bezoeken van Atlas is een ervaring op zich.

7. Single Fin

Op een mooie rots in Uluwatu vind je Single Fin. Single Fin is misschien wel de mooiste plek in Uluawtu om de zonsondergang te bekijken. Het bevind zich boven Uluwatu Beach waardoor de meeste bezoekers van dit strand ook Single Fin wel zullen kennen. Het beschikt over een mooi zwembad en verschillende plekjes boven het water. Dit in combinatie met verschillende verdiepingen en binnenruimtes zorgt ervoor dat het een heerlijke plek is om te chillen.

8. Mrs. Sippy Bali

Alsof je in Griekenland zit. Mrs. Sippy Bali zorgt voor een hele andere vibe dan bij de meeste beach clubs. Alles is opgebouwd uit lichte kleuren in combinatie met luxe. Het zwembad is gigantisch en wordt savonds mooi verlicht waardoor het lijkt alsof je in een andere wereld bent. Ook de ligging is perfect. Het ligt vlak aan het strand in Seminyak en ligt redelijk in de buurt van Finn’s

9. Omnia Dayclub

Bovenop een hoge klif in Uluwatu vind je Omnia Daycllub. Deze plek heeft een gigantisch zwembad en kijkt uit op het heerlijke landschap van Uluwatu. Het uitzicht van deze plek is daarom werkelijk schitterend. Zeker savonds kun je hier genieten van een wonderschone zonsondergang. Echt een beach club die je gezien moet hebben als je in de buurt bent.

Waar zie jij jezelf vertoeven?

Ben je de stranden op Bali een beetje zat en wil je even heerlijk genieten, uitwaaien aan een heerlijk zwembad, dan zijn deze negen beach clubs perfect voor je. Ik ben benieuwd welke beach club jij als eerste gaat bezoeken. Laat het vooral weten in de reacties dan voeg ik jouw suggestie misschien wel toe aan dit lijstje.

✒️ Geschreven door Frank van Dijk

Meer reistips

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *